Начало Партита Промоционалните билети за рождения ден на Алфа радио са на привършване

Промоционалните билети за рождения ден на Алфа радио са на привършване

ар14Промоционалните билети за рождения ден на Алфа радио са на привършване, отчитат от основния разпространител на ценните хартийки Eventim. Разпродадени като топли кифли само седмица след като бяха пуснати в продажба са почти всички бройки на промо-цена 10 лева и немалко вип-билети, които са по 25 лева.
Ентусиазирани фенове на Алфа радио се хвалят в социалната мрежа Фейсбук, че са купили билети още на 27 февруари, а в официалната фейсбук-страница на основния гост за 14тия рожден ден на българското партирадио Serge Devant преобладават коментари от очакващи го за партито на 3 април във Варна младежи и девойки.
В навечерието на Великден в Двореца на културата и спорта в морския град популярният американец от руски произход Serge Devant ще се изяви за първи път на живо пред българска публика и заедно с още 13 диджеи ще направи незабравим 14тия рожден ден на Алфа радио – най-добро денсрадио в Югоизточна Европа.
В залата ще има две сцени и на практика посетителите ще присъстват на две партита едновременно. ВИП-зоната ще е зад основната сцена, а притежателите на ВИП-билет ще влизат през отделен вход.
Алфа радио организира грандиозното честване на 14 ефирни години в партньорство с българската промоутърска организация Renesanz и със съдействието на Община Варна.