Начало Партита Промо-билетите свършиха, да живеят промо-билетите!

Промо-билетите свършиха, да живеят промо-билетите!

14Досущ като култовата реплика „Царят умря, да живее царят!”, само че без мъртвия владетел, билетите на промоционална цена 10 лева за 14тия рожден ден на Алфа радио свършиха само седмица след като бяха пуснати в продажба и за да направят купона достъпен за повече хора, от партирадиото на България пускат още 200 билета на същата цена. Те се купуват от същото място – мрежата на Eventim в страната, както и от интернет сайта на компанията www.eventim.bg.
Билетът е единственият начин феновете на Алфа радио да чуят и видят на живо 14те диджеи, защото това парти няма да звучи на живо на Алфа-честотите в страната.
Освен 10-левовите промоционални пропуски, се продават и ВИП-билети на цена 25 лева, които гарантират на притежателите си отделен вход за залата и отделно място за танцуване в близост до основната сцена. 
За 14 години Алфа радио на 3 април в Двореца на културата и спорта във Варна идва най-горещият диджей в момента Serge Devant. Автор на уникални хитове с участието на популярни певици, включително транскралицата Emma Hewitt и жената-глас Nadia Ali, но и талантлив ремиксатор, Serge Devant идва за първи път в България. Авторският му албум The Wanderer излезе миналата година и се радва на голяма популярност сред денсманиаците по целия свят.
Заедно със Serge Devant на две сцени в зала „Младост” на двореца ще се вихрят още 13 диджея и така най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа, в партньорство с промоутърите от Renesanz, ще отпразнува за пореден път рождения си ден с брой диджеи според броя на годините.
В събитието ще участват minimal-techno дуетът от Италия Cardo & Elia, холандецът Stefan K и бг-дружината Balthazar & Jackrock, Dian Solo & Startraxx ft Yavor (live vocal), Versus, Kidd Gerry и любимците на народа Ross & Spassoto.
Тъй като партито няма да се излъчва на живо, присъствието в нощта на 3 срещу 4 април в зала „Младост” на Двореца на културата и спорта във Варна е единственият шанс да се чуят и видят 14те диджея за 14 години Алфа радио.