Начало Партита Промоционалните билети за рождения ден на Алфа радио свършиха!!!

Промоционалните билети за рождения ден на Алфа радио свършиха!!!

Alpha14От Eventim съобщиха , че допълнителните промо билети  за рождения ден на Алфа радио, организиран в партньорство с Renesanz  са свършили буквално за ден.В мрежата на Eventim има  VIP-билети по 25 лева, срещу които е осигурен отделен вход и отделно място с бар в залата.
Всички останали билети са на цена от 15 лева.
Събитието е с дата 3 април и ще събере в зала „Младост” на Двореца на културата и спорта във Варна 14 диджея, които ще се вихрят заедно с тълпата денсманиаци на 2 сцени.
Специално за рождения ден на партирадиото на България идва един от най-популярните в момента диджеи – Serge Devant. Той, заедно с Cardo & Elia, Stefan K, Balthazar & Jackrock, Dian Solo & Startraxx ft. Yavor (live vocal), Versus, Ross & Spassoto, Alexander Sheitanov & x-To и Kidd Gerry ще сътворят незабравимо парти за феновете на Алфа радио.

Билети за събитието се продават в мрежата на Eventim (ww.eventim.bg)в цялата страна - Germanos, Telecom Bulgaria, Multirama PC Expert, Office 1, Orange center, Usit colours, Вестникарска група България, Домо, културни центрове и институции, музикални магазини, Пикадили, Техномаркет.

За разлика от последните два рождени дни на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа, този няма да се излъчва на живо.