Начало Партита !!! Happy Birthday Alpha Radio !!!

!!! Happy Birthday Alpha Radio !!!

board22 март 1996, 12 ч. на обяд. На честота 91.7MHz в радиоефира на Варна звучи “All For Love” на Стинг, Брайан Адамс и Род Стюарт. Ражда се нова частна радиостанция - Алфа радио.
22 март 2010, 12 ч. на обяд , Алфа слушат в радиоефира на 11 български града, а по интернет и чрез сателит програмата му достига до всяка точка на планетата.
Специализирано в излъчването на клубна музика, авторски шоупрограми на световни диджеи и партита на живо от клубове, площади, плажове и поляни по целия свят, Алфа радио гордо носи титлата Най-добро денсрадио в Югоизточна Европа, присъдена му с награда от фестивала СийМи през 2009.
Алфа радио е организатор на едни от най-запомнящите се денсмузикални събития в страната и медиен партньор на редица денсмузикални фестивали в цяла Европа.
В деня на фактическия си рожден ден партирадиото ще представи обновената си програма с повече информационни емисии, нови джингли и сигнали, а от април ще има и нови музикални предавания на популярни български и чуждестранни диджеи.
Партито по повод 14 ефирни години ще се случи на 3 април в зала Младост на Двореца на културата и спорта във Варна и за пореден път българското партирадио ще събере брой диджеи според броя на годините си. Специално за случая у нас за първи път идва най-горещият диджей в момента – Serge Devant, а денсманиаците от цялата страна очакват събитието с нетърпение.