Начало Новини Алфа радио пуска 'In Stereo' - шоуто на испанския вихър DJ Chus и още нови предавания от април

Алфа радио пуска 'In Stereo' - шоуто на испанския вихър DJ Chus и още нови предавания от април

Alpha_New_ShowsПартирадиото на България започва новия месец с нови шоупрограми в плейлистата си. На вълните на Алфа всеки вторник  от 23 часа ще звучи авторското шоу на световния диджей Chus – In Stereo. Българската парти-тълпа добре познава работата на мадридчанина, наречен от родителите си Хесус Лопез Естебан. Chus е идвал за партита в страната безброй пъти и определено се харесва на денс-маниаците тук. В 'In Stereo' радиошоуто популярният диджей ще представя най-доброто от денсмузикалната сцена за момента в едночасов микс.

Холандецът Stefan K, който е един от гостите за 14 рожден ден на Алфа радио, ще представя най-новата продукция на лейбъла Versuz Essentials всяка неделя от 22 ч.

Родните диджеи Pacho & Pepo от Ellectrica също завъртат собствено шоу по Алфа радио. То се казва 'Cool Sound' и застава в програмата на партирадиото в понеделник от 23 часа.

Още на 2 април в ефира на Алфа се настанява и двучасовото 'MC Groove' радиошоу, продуцирано от талантливия и много продуктивен български диджей Ally и колегите му Sandrino Beesley и Danny Minkella, по-популярни като Egostereo. MC Grooves ще се излъчва по партирадиото на България всеки петък от 18 ч.

И последен в списъка, но не и по важност е диджей Pancho. Незрящият младеж, чиято звезда изгря по време на конкурса DJ STARt през 2008 г. започва едночасов проект под името 'Sofia Night Life'. В предаването си Панчо ще подбира и представя най-горещите тракове от столичната клубна сцена всяка сряда от  23 часа.