Начало Партита Два дни танци с Алфа радио в края на юни и началото на юли

Два дни танци с Алфа радио в края на юни и началото на юли

AUJulyMorningВ навечерието на 1 юли партирадиото на България за трета поредна година ще събере на плажа денсманиаците от цялата страна за посрещане на първия юлски изгрев.
Alpha Underground July Morning Party с 13 диджея ще започне в 19.00 ч. на 30 юни и ще продължи до късната сутрин на следващия ден. Мястото на събитието също е неизменно – за трета поредна година домакин ще е Фестивалният плаж в курорта Албена и Nomad Beach Bar, разположен там.
July Morning партито на Алфа радио следва старата хипарска традиция първият изгрев на месец юли да се посреща на брега на морето – празник на свободата с име, взаимствано от едноименната песен на Juriah Heep и представлява негова съвременна версия – с много диджеи, цяла нощ музика и танци в пясъка и вход свободен. Освен това, също по традиция – цялото парти се излъчва директно от плажа на всички честоти на Алфа радио в страната.
За тазгодишното издание на Alpha Underground July Morning партито пристига американецът Bryan Cox. Създател и собственик на известните house & techno лейбъли Cryx & Weapon Records, Bryan Cox е известен с уникалното умение да съчетава техно и хаус по завладяващ начин. Споделял е пулт с някои от най-големите техно и хаус диджеи, включително Marco Bailey, Ben Sims, Joey Beltram, Crookers и Tommie Sunshine.
Останалите имена в списъка са любимите диджеи на Алфа радио – Tony, Versus, Ross & Spassoto, Ally и Diass и партньорите на партистанцията от Renesanz – Balthazar & JackRock, Milen Yanev, Plexible, диджей дамата Impresslava, както и N:Mode, който живее и работи във Великобритания.
На 1 юли вечерта пък Versus, Ross & Spassoto, Evelin и Kiko ще сътворят гръмовно Alpha Underground Party в клуб Xtravaganzza във Варна.  Отново с вход свободен, партито ще предложи достойно продължение на July Morning събитието, а за тези които не успеят да присъстват на първото – чудесна възможност да наваксат с музиката и танците.