Начало Новини Ghost на Serge Devant – ексклузивно по Алфа радио!

Ghost на Serge Devant – ексклузивно по Алфа радио!

serge devantНай-новият сингъл на американския диджей и продуцент от руски произход Serge Devant вече е част от плейлистата на партирадиото на България.
Парчето беше представено официално от артиста на Night Flight Party в Xtravaganzza, Варна миналия четвъртък.
Тогава Serge за втори път беше в морската столица по покана на Алфа радио и за втори път накара стотици да пеят и танцуват до изгрев слънце заедно с DJ Sultan.
Сетът на Serge Devant, който се прочу през лятото на 2009 с хитовете Addicted и Take Me With You, започна с все още неизлезлия официално на музикалния пазар Ghost, в който (също като в Addicted) вокалите са на живеещата в САЩ девочка Hadley.
В средата на юни тази година Serge и Hadley заснеха клип към парчето, като за целта изкараха една седмица във викторианско имение в Лас Вегас. Освен готически символи и облекла на персонажите, в клипа има още питон, двуметрови близнаци и реквизит от представленията на Lady Gaga. Официалната релийз дата за Ghost е 3 август 2010, а тракът влиза в плейлистата на Алфа с гриф exclusive и слушателите ще имат възможност да го наизустят и пеят цяло лято.