Начало Новини Миксове от главната зала в клуб Pacha Ibiza - всяка неделя по Алфа!

Миксове от главната зала в клуб Pacha Ibiza - всяка неделя по Алфа!

Sarah MainАвстралийката Сара Мейн (Sarah Main) е резидент-диджей на популярния клуб Pacha в Ибиса от 9 години. Като такава, тя е била на един пулт с кажи-речи всички големи диджеи на света, включително с Давид Гета (David Guetta), Ерик Морило (Erick Morillo) и „шведските хаусмафиоти” Аксуел, Анджело и Ингросо (Axwell, Angello & Ingrosso). С последните трима – и преди да станат Swedish House Mafia. Появява се и в култовата лента It’s All Gone Pete Tong.

Сара не може без  Pioneer-оборудването си и без Ибиза, както споделя пред британския таблоид Sun, а сред най-важните неща в живота за нея са да бъдеш мил с майка си и да проверяваш винаги и другата страна на плочата.

Oт началото на сезон 2010 на веселия остров, заедно с Димитри Вегас, Лайк Майк и Джон Волтер (Dimitri Vegas, Like Mike & John Voltair), Сара продуцира и води седмично радио шоу – The Pacha Main Room, което от 10 октомври влиза в плейлистата на Алфа радио и в рамките на 2 часа ще представя музикална селекция и гост-микс от основната зала на клуб Pacha.

The Pacha Main Room със Sarah Main ще се излъчва по Алфа всяка неделя от 17 до 19 ч.