Начало Новини Алфа радио става на 15 с цял месец партита

Алфа радио става на 15 с цял месец партита

alpha15bday

През март партирадиото на България навършва 15 години. Традиционно на 22 март, когато е датата на стартиране в ефир на Алфа, ще има парти с брой диджеи според броя на годините – 15. Всички партита през месеца пък ще бъдат част от празненствата по повод годишнината. Всички партита, също традиционно, ще се излъчват на живо, за да могат възможно най-много хора да усетят духа на радиото. 

През март феновете ще танцуват на живо с любимите си диджеи Versus, Ross & Spassoto, Alex, We Are Not AngelsAndrez & Double D, Alexander Sheitanov, x-To, Momcho, Yavor Golemanov, 2 Guys In Da House и ще чуят и видят таланта на немалко нови имена.

В празнуването на 15 години Алфа радио вече се включи и гръцкият диджей George Delkos, който в края на партито (продължило до 7 сутринта в клуб AJ на 4 срещу 5 март) каза “България, обичам ви много!”, а на националния празник 3 март DJ Doncho направи уникален сет на живо заедно с певицата Александра Раева.

От март програмата на Алфа радио се обогатява с нови предавания. Седмични радиомиксове на мегапопулярния италианец Joe T Vannelli, на испанския диджей и продуцент Cristian Varela, на Housexy диджеите Patric Hagenaar и AlbrechtHouse Release радиошоуто на младия талант DJ Alex пък се излъчва всеки ден от понеделник до петък (от 09.00 ч. сутринта).

През март започва и отбелязването на 10-годишнината на авторското предаване на Armin Van BuurenA State Of Trance, което е част от програмата и на Алфа радио (всеки четвъртък от 10.00 ч. вечерта). Диджей номер 1 в света ще отбележи епизод номер 500 на шоуто си с 5 гигантски партита на 5те континента, като събитията също ще се излъчват на живо по Алфа радио. Първото е от Йоханесбург на 19 март. 

Повече информация – по радиото и в събитията във Facebook страницата на Алфа (над 32 000 реални почитатели).

andrez, ross, george delkos alex raeva & dj doncho