Начало Партита July Morning 2011

July Morning 2011

Alpha Underground July Morning Party е събитие с 3 годишна история, организирано от Алфа радио и повлияно от българския хипарски празник July Morning (кръстен на едноименното парче на Uriah Heep и отбелязван на разсъмване на 1 юли през годините на социализма), но представляващо съвременна негова версия – музика и танци на брега на морето от привечер в последния ден на юни до късна сутрин в първия ден на юли.

Честването на първия изгрев през юли и в миналото, и в наши дни е символ на свободата, а традицията от последните 3 години повелява свободата да бъде празнувана със съвременна електронна денсмузика на плажа в курортен комплекс Албена.

За четвърта поредна година Албена е домакин на Alpha Underground July Morning Party и в нощта срещу 1 юли 2011 курортът ще събере на най-северния си плаж плеяда от български диджеи, с които празнуващите свободата и радостта ще се забавляват до след изгрев слънце. В партито, което по традиция ще се излъчва на живо на вълните на Алфа радио, ще се включат Steven & Jassen Petrov, Ross & Spassoto, Milen Yanev & x-To, Diass, Iusko, DJ Doncho и певицата Alex Raeva.

За първи път July Morning парти с електронна музика ще има и на варненския плаж – на територията на Rappongi beach, с подкрепата на Алфа радио ще се вихрят Tarkan & V-Sag, Balthazar & Jackrock, Lady B, 2 Guys In Da House, Alex и Versus.

И за двете събития входът е свободен.