Начало Новини БГ артистите на Kavarna Dance Festival 2011 и 10 важни неща за фестивала

БГ артистите на Kavarna Dance Festival 2011 и 10 важни неща за фестивала


kdf
Kavarna Dance Festival 2011 намери своите БГ артисти! 
За последните 4 седмици на кастинга се записаха за участие  7 артистични двойки и 21 самостоятелни  DJ, сред които и една дама.
На феста  ще участва тя – Kidd Gerry  и още... любимците Ross & Spassoto, както и сравнително новият тандем  Milen Yanev & X-to.  
И в двата дни на феста от 19 часа, за един час ще свирят младите Mike Ape (22.07) и  Iusko (23.07).
На Kavarna Dance Festival 2011ще бъде премиерата на два дългоочаквани албума. На 22 .07, Guy Gerber ще представи новият си проект с P.Diddy (Guy Gerber търси помощ от феновете си за име на проекта и събира предложения на официалната си страница във Фейсбук).
На 23 .07 Dinka пък ще представи своя нов албум - Tales Of The Sun.

Ето накратко най–важните неща, които трябва да се знаят за Kavarna Dance Festival 2011!
- Фестивалът е на плажа в Каварна.
- Стартът за двата дни е от 19 часа – препоръчва се този час на влизане поради големия интерес. 
- Билети ще се продават и на място. 
- От 12 часа на 22.07 всички, които са спечелили награди от нашите медийни партньори ще могат да си ги получат пред входа на феста в специален пункт – MEDIA AND FREE PASS.
- Баровете ще работят само с жетони. Те ще се продават на входа на фестивала и около баровете. Един жетон е на цена – 3 лева.
- Всички напитки и храни ще са на една цена – 3 лева (т.е. един жетон!).
- И в двата дни на феста 22 -23.07 ще има организиран безплатен транспорт от спирка "Акациите", Варна - от 21.00 до 02.00 ч. на всеки час до Каварна и обратно .
- Безплатен къмпинг ще има до спортна зала в Каварна.
- През цялата нощ има транспорт от морето до града.
- На фестивала ще се влиза само един път! ( т.е. билетът не важи за многократно влизане и излизане на мястото на феста). При излизане  на вече проверен билет, той става невалиден за второ влизане.
 
Алфа радио е официален медиен партньор на първото електронно денсмузикално събитие в Каварна и ще има изнесено студио на територията на фестивала.