Начало Новини Corsten’s Countdown Episode 250 LIVE

Corsten’s Countdown Episode 250 LIVE


Ferry Corsten
На 11 април 2012г. Алфа радио ще ви направи слушатели на живо на 8-часов парти маратон по повод епизод 250 на култовото предаване на Фери Корстен Corsten’s Countdown. 
Събитието ще се случи в Ню Йорк, а всички почитатели на световния диджей могат да участват интерактивно в маратона като заявят музикалното си желание във Facebook, Twitter (#CC250) или като попълнят специалната request форма на сайта на предаването http://corstenscountdown.com/250/ . 
За да отбележи петата година в световния радио ефир, Фери Корстен ще пуска музика по желание на своите фенове и ще включи в маратона както  най-добрите тракове от предаването си за изминалата петилетка, така и много свежа нова музика.  Ще има и специални гости – Betsie Larkin и Aruna, които участват в четвъртия и най-нов албум на Ferry Corsten – WKND. По време на 8-часовото парти слушателите ще могат да гласуват и за любимия си трак от шоуто така, както гласуват всяка седмица за Corsten’s Countdown. 
Ferry Corsten отбеляза 20 години на световната денсмузикална сцена в края на 2011г. В кариерата си има 4 студийни албума, издадени със собственото му име и още 3 с псевдонимите му Ferr и System F, стотици ремикси, над 20 награди и още толкова номинации за награди за електронна денсмузика. Предаването му Corsten’s Countdown е част от програмата на Алфа радио от 3 години и се излъчва всяка сряда в полунощ. 8-часовият маратон по повод епизод 250 ще започне в 17:00ч. на 11 април, сряда и ще продължи до 01:00 ч. след полунощ.