Начало Новини

EXIT Festival 2013 - The (R)EVOLUTION Begins!

EXIT 2013
 

The Heartbeat Radio Show

Kaiski

Най-новото предаване в програмата на Алфа радио е дело на талантливия

български продуцент Kaiski.

Всяка първа неделя от месеца от 15:00 ч. The Heartbeat Radio Show

ще поднася на слушателите едночасов микс музика с ритъма на сърцето,

подбрана и миксирана от Kaiski.

Премиерата е на 3 февруари, 2013 г., в 15:00 ч. 

 

Обявиха датите на Amsterdam Dance Event 2013

ADE 2012 

Обявиха датите за 18тото издание на Amsterdam Dance Event - събитието ще заеме място в календарите на заетите професионално на електронната денсмузикална сцена от 16 до 20 октомври 2013г.
Най-важната конференция и фестивал за електронна музика отново ще продължи 5 дни и нощи и ще разшири още дневната платформа Playground с прожекции на филми, изложби и търговски събития.
Миналогодишното издание на ADE счупи всички предишни рекорди – за 5 дни в 75 амстердамски клуба и зали се изявиха 1 700 местни и чуждестранни артисти, които участваха в 350 партита. Това затвърди световната експанзия на електронната денсмузика и показа важността на холандската денсмузикална индустрия. За 18тото издание на Amsterdam Dance Event тази година организаторите очакват повече от 200 000 посетители на фестивала и 4 000 участници в конференцията.
Вече са в продажба и билетите за конферентната част – еднодневни на цена 250 EUR, a петдневни с достъп и до фестивала – от 325 до 400 EUR, в зависимост от това кога се купуват:

5-дневен билет (конференция и фестивал):
EUR 325,- | Early Bird // регистрация до 25 април (CEST)
EUR 350,- | Medium // регистрация до 11 юли (CEST)
EUR 375,- | Late // регистрация до 12 септември (CEST)
EUR 400,- | Walk Up // от 13 септември

еднодневен билет (само конференция)
EUR 250,- | сряда, 16 oктомври
EUR 250,- | четвъртък, 17 октомври
EUR 250,- | петък, 18 октомври
EUR 250,- | събота, 19 октомври

 www.amsterdam-dance-event.nl
 

Corsten's Countdown New Year's Special - на живо по Алфа!

#CC2012

Очаквайте на 29 декември 2012 специалния новогодишен 8-часов маратон на Ferry Corsten и неговото култово предаване Corsten's Countdown (част от програмата на Алфа радио в сряда вечер). На живо и в рамките на 8 часа Ferry ще миксира своите и

 ваши любими тракове от отиващата си 2012та. За да си пожелаете парче, може да попълните формата на официалната страница във Facebook, като освен музика, може да споделите снимка или видео от велик за вас момент през годината или пък новогодишно обещание. Ще слушате цялото парти на живо от Ню Йорк по Алфа радио в събота, 29 декември 2012, от 17:00 ч. българско време и ще може да участвате в предаването чрез туитър с хаштаг #CC2012.

 

 

Международната денс-индустрия се събира в Амстердам тази седмица. Повече от 200 000 посетители очаква рекордното 17то издание на Амстердам Денс Ивент (Amsterdam Dance Event)

ADE 2012

 

По традиция, третият уикенд на октомври и дните преди него, са запазени в календара на заетите в световната денсмузикална индустрия за най-голямата конференция и фестивал за електронна музика в света – Амстердам Денс Ивент (ADE). 

 

 

Taзи година събитието е на път да счупи всички рекорди – по посещаемост и по продължителност. 

В рамките на 5 дни и нощи от 17 до 21 октомври в конференцията ще участват над 3 500 делегати-музикални професионалисти от 65 държави. Във фестивалната програма са планирани над 300 партита с повече от 1 700 артисти, сред които Armin Van Buuren, David Guetta, Fatboy Slim, Richie Hawtin, Paul Van Dyk, Carl Cox и Fedde Le Grand. Те ще се изявяват в повече от 75 клуба – сам по себе си безпрецедентен рекорд в световен мащаб. 

Тазгодишното издание на АDE очаква 200 000 посетители, около 1/3 от които чужденци. 

За втора поредна година фестивалът ще бъде ко-домакин на обявяването на 100те най-добри диджеи на света според едноименната класация на списание DJ Mag (19 oктомври). 

За първи път пък ще има богата дневна програма – дневни партита, конференции и уъркшопове с акцент върху музиката и технологиите, аудио-визуалните изкуства и много други актуални теми. 

Повече от всякога АDE е със специално персонализирана програма за различни целеви групи на електронната денсмузикална сцена – изключителното Hard Dance Event (събитие насочено към произвеждащите и харесващи по-твърдата електронна музика), ADE University – образователна програма с лекции и презентации от изтъкнати специалисти и професионалисти в сферата на електронната музика, платформата за млади таланти ADE Next и програмата Music & Bits, която се фокусира върху най-новите онлайн разработки. 

През годините конферентната част на ADE се доказва като една от най-важните платформи за електронна денсмузика. През 2012, за пети пореден път, конферентният панел е напълно разпродаден и ADE ще посрещне огромна делегация от видни гости от музикалната индрустрия, които ще присъстват както на големи, така и на камерни семинари, майсторски клас сесии, дискусии и интерактивни модули, наред с възможността за обсъждане на последните новости и за установяване на важни бизнес контакти. 

Амстердам Денс Ивент се провежда от 17 до 21 октомври и се организира от The Amsterdam Dance Event Foundation, инициатива на Buma (организация с идеална цел, създадена да подпомага и промотира холандската музика). 


 

Fedde Le Grand представя Dark Light Sessions

Премиера - събота, 5 октомври 2012г.

Не пропускайте първия епизод на шоуто на Fedde Le Grand - Dark Light Sessions по Алфа радио от 20:00 ч.

 


Страница 4 от 9