Начало Новини

Nicky Romero представя Protocol Radio

Nicky Romero

Очаквайте Protocol Radio - шоуто на световния DJ Nicky Romero всеки понеделник от 19:00ч. по Алфа радио.

Премиера - 08 Октомври 2012.

 

Hardwell On Air @ Alpha

 

Hardwell On Air 

Феноменалният Hardwell и неговото едночасово радио шоу Hardwell On Air слушайте всяка събота, от 15:00 ч. по Алфа Радио. 

Форум 

 

Amsterdance Radio - Experience the Sound of Amsterdam

Amsterdance Radio
 
 
Amsterdance Radio е едно от най-новите предавания по Алфа радио. Всяка седмица Amsterdance предлага 60 минутен микс от най-добрата хаус-музика, представена от най-добрите холандски артисти. Веднъж в месеца шоуто е oбзорно, с двама водещи - Jesse Voorn & Wessel. Предаването е част от концепцията Amsterdance, която отговаря за световни клубни и фестивални събития с участието на най-добрите и най-обещаващите холандски диджеи.
По Алфа радио всяка неделя от 21:00 ч. 
 

A State Of Trance Invasion Ibiza Live

ASOT Invasion Ibiza Live
24 септември 2012 е последният понеделник на Аrmin Van Buuren в един от най-популярните клубове в света - Privilege, Ibiza. Своеобразният Season Closing ще бъде излъчен на живо в мрежата на A State Of Trance по целия свят, включително и по Алфа радио. Партито ще започне малко след полунощ българско време в понеделник (24.09) срещу вторник (25.09) и ще продължи шест часа и половина, a освен Armin, ще се изявят още Markus Schulz, Dash Berlin и W&W.
През лятото на 2012 Armin Van Buuren продължи започнатото през март Invasion-турне като участва в световните фестивали Global Gathering и Electric Daisy Carnival и запази за ASOT Invasion култовите понеделник-вечери в Privilege на остров Ибиза. За да станат повече хора част от A State Of Trance Invasion спектаклите, някои от партитата бяха излъчени на живо, включително ASOT 550 Invasion, Global Gathering UK & EDC, a сега предстои и директно предаване на партито по повод закриването на сезона на веселия остров. Слушателите ще могат да участват интерактивно в поредната Инвазия, както обикновено, чрез социалните мрежи Facebook & Twitter.  
http://facebook.com/alpharadiofm
http://twitter.com/AlphaRadioBg
 

Alpha Radio welcomes Spartaque

Украинското техно-торнадо Spartaque ще се вихри по Алфа радио всяка неделя от 1ч. след полунощ. Предаванията на Spartaque са две и се редуват през седмица в 60 минутен hard-dance микс. Премиерата е на 17 юни с I Am Techno, а на 24 юни ще е Supreme. Така времето след полунощ по партирадиото на България става запазено за произвеждащите по-твърди звуци, a Spartaque допълва списъка, в който вече са Chris Liebing, Adam Beyer, Cristian Varela, Marco Bailey, Dr. Hoffmann и Umek. Цялата програма на Алфа е във форума и в бележките на Facebook страницата.

Spartaque 

 

Corsten’s Countdown Episode 250 LIVE


Ferry Corsten
На 11 април 2012г. Алфа радио ще ви направи слушатели на живо на 8-часов парти маратон по повод епизод 250 на култовото предаване на Фери Корстен Corsten’s Countdown. 
Събитието ще се случи в Ню Йорк, а всички почитатели на световния диджей могат да участват интерактивно в маратона като заявят музикалното си желание във Facebook, Twitter (#CC250) или като попълнят специалната request форма на сайта на предаването http://corstenscountdown.com/250/ . 
За да отбележи петата година в световния радио ефир, Фери Корстен ще пуска музика по желание на своите фенове и ще включи в маратона както  най-добрите тракове от предаването си за изминалата петилетка, така и много свежа нова музика.  Ще има и специални гости – Betsie Larkin и Aruna, които участват в четвъртия и най-нов албум на Ferry Corsten – WKND. По време на 8-часовото парти слушателите ще могат да гласуват и за любимия си трак от шоуто така, както гласуват всяка седмица за Corsten’s Countdown. 
Ferry Corsten отбеляза 20 години на световната денсмузикална сцена в края на 2011г. В кариерата си има 4 студийни албума, издадени със собственото му име и още 3 с псевдонимите му Ferr и System F, стотици ремикси, над 20 награди и още толкова номинации за награди за електронна денсмузика. Предаването му Corsten’s Countdown е част от програмата на Алфа радио от 3 години и се излъчва всяка сряда в полунощ. 8-часовият маратон по повод епизод 250 ще започне в 17:00ч. на 11 април, сряда и ще продължи до 01:00 ч. след полунощ.

 


Страница 5 от 9