Начало Новини

Който харесва - печели :)

fb

Стани фен на официалната страница на Алфа радио във Facebook и спечели двудневен билет за Kavarna Dance Festival 2011

Алфа Радио ще подари на 100 от феновете си в най-голямата социална мрежа в интернет 100 билета за двата дни на първия фестивал за електронна денсмузика в Каварна - Kavarna Dance Festival 2011.

До 10 юли всички, които харесат чисто новата и официална страница на партирадиото във Facebook (www.facebook.com/alpharadiofm) имат шанс да спечелят билет за събитието, което ще събере на една сцена под звездите Timo Maas, Guy Gerber, Terri B!, Chris Lake, Nicky Romero, Dinka и др.

Печелившите ще бъдат изтеглени със жребий, а списъкът с имената (с които са регистрирани във Facebook) ще бъде публикуван на 11 юли 2011 на сайта на радиото. 

kdf 

 

MYNC presents Cr2 Live & Direct по Алфа от 1 юни

cr2livedirect

Само месец и половина след световната си премиера, предаването на един от най-могъщите лейбъли за електронна денсмузика в света - Cr2 Records, се настанява в ефира на най-популярното радио за електронна денсмузика в България.

Всяка сряда от 10 ч. вечерта собственикът на Cr2 Records Марк Браун (Mark Brown), известен повече като MYNC, ще представя лично най-горещите релийзи на лейбъла си, заедно с траковете, които не пропуска в MYN-сетовете си по партита по целия свят.

Втората част на шоуто по традиция ще бъде посветена на заслужаващи внимание артисти от необятното поле на електронната денсмузика, както нови звезди, така и утвърдени имена с големи заслуги зад дековете.

Премиерата на MYNC presents Cr2 Live Direct по Алфа радио е в сряда, 1 юни, 10 ч. вечерта.

 

8 български диджеи за 5 нови предавания по Алфа радио

8 от най-талантливите български диджеи се включват в програмата на Алфа със собствени предавания, които ще се излъчват в дните от понеделник до четвъртък, от 17.00 до 18.00 ч. В първия ден от седмицата е шоуто на Max & Danny - Electronic TherapyВъв вторник е House Sensation радио миксът на Naiden G. Уикендът, образно казано, започва от сряда с Dance Weekend радио шоуто на DJ Lite & Stephan Gee. В четвъртък е Leonism с DJ LeoПетото ново предаване с участието на български диджеи е AfterParty радиошоуто на Momcho & Yavor Golemanov. To се излъчва по Алфа радио всяка събота от 10.00 ч. сутринта. 

 

Алфа радио става на 15 с цял месец партита

alpha15bday

През март партирадиото на България навършва 15 години. Традиционно на 22 март, когато е датата на стартиране в ефир на Алфа, ще има парти с брой диджеи според броя на годините – 15. Всички партита през месеца пък ще бъдат част от празненствата по повод годишнината. Всички партита, също традиционно, ще се излъчват на живо, за да могат възможно най-много хора да усетят духа на радиото. 

През март феновете ще танцуват на живо с любимите си диджеи Versus, Ross & Spassoto, Alex, We Are Not AngelsAndrez & Double D, Alexander Sheitanov, x-To, Momcho, Yavor Golemanov, 2 Guys In Da House и ще чуят и видят таланта на немалко нови имена.

В празнуването на 15 години Алфа радио вече се включи и гръцкият диджей George Delkos, който в края на партито (продължило до 7 сутринта в клуб AJ на 4 срещу 5 март) каза “България, обичам ви много!”, а на националния празник 3 март DJ Doncho направи уникален сет на живо заедно с певицата Александра Раева.

От март програмата на Алфа радио се обогатява с нови предавания. Седмични радиомиксове на мегапопулярния италианец Joe T Vannelli, на испанския диджей и продуцент Cristian Varela, на Housexy диджеите Patric Hagenaar и AlbrechtHouse Release радиошоуто на младия талант DJ Alex пък се излъчва всеки ден от понеделник до петък (от 09.00 ч. сутринта).

През март започва и отбелязването на 10-годишнината на авторското предаване на Armin Van BuurenA State Of Trance, което е част от програмата и на Алфа радио (всеки четвъртък от 10.00 ч. вечерта). Диджей номер 1 в света ще отбележи епизод номер 500 на шоуто си с 5 гигантски партита на 5те континента, като събитията също ще се излъчват на живо по Алфа радио. Първото е от Йоханесбург на 19 март. 

Повече информация – по радиото и в събитията във Facebook страницата на Алфа (над 32 000 реални почитатели).

andrez, ross, george delkos alex raeva & dj doncho

 

Sharam, Dave Droid & El Sam

new shows

Двамата веселяци El Sam & Dave Droid, които се прочуха с хита си Pleskavica през 2009, пускат радио шоуто си и по Алфа радио. От 24 януари всеки понеделник от 10.00 ч. вечерта ще се излъчва тяхното Freak Show, което представлява едночасов микс от денсмузикалните впечатления на двамата диджеи и продуценти.

От 11.00 вечерта в понеделник пък ще се вихри Sharam Tayebi, повече известен само като Sharam (половинката от култовото дуо Deep Dish). На българските фенове Sharam ще представя микс от свежа хаус, техно и тек-хаус музика с етикета на Yoshitoshi Recordings. Легендарният лейбъл, основан от иконите Deep Dish през 1994 г., е неизменна част от историята на електронната денсмузика и продължава да е водещ в продукцията на качествена такава. Премиерата на SharamYoshitoshi Radio по Алфа радио е на 24 януари.

 

Selective Radio Show с DJ Владислав Рашков по Алфа

v.r.

Популярният български диджей Владислав Рашков ще прави Selective радио шоу по Алфа радио всяка сряда през новата 2011 година. Премиерата е на 12 януари в 9 ч. сутринта, а в пилотното издание на шоуто Рашков ще представи най-доброто от денсмузиката от първото десетилетие на 21 век.

Различен поглед върху съвременната електронна денсмузика, минутки за класически хаус-хитове и разнообразни гости ще има също в Selective Radio Show, всяка сряда от 9.00 до 10.00 ч. с DJ Владислав Рашков.

 


Страница 8 от 9