Начало Новини

Честита Нова Година, приятели!

Happy New Year Friends! 

 

Музика от световни диджеи в първия ден на 2011та по Алфа!

best wishesВ първия ден на 2011та година Алфа радио ще предложи на своите слушатели 7-часов микс от световни диджеи, партньори на радиостанцията. От обяд на 1 януари 2011 г. на честотите на Алфа радио в цялата страна ще започнат новогодишните музикални честитки на Chris Reece, Morgan Page, Yves LaRock, Patrick La Funk и SykeNSugarstarr. Всички те са приготвили по 60 минути хитове в микс, а от немското дуо SykeNSugarstarr  и от Patrick La Funk музикалният пакет е двойно по-голям – 120 минути с най-доброто от изминалата 2010.

7 часа музика с най-добрите на електронната денсмузикална сцена за летящ старт на Новата година в събота, 1 януари, от 12 ч. на обяд.

Весела и Щастлива 2011та с Алфа радио !

 

 

Още български диджеи със собствени предавания по Алфа радио.

Още няколко родни диджеи включва в програмата си партирадиото на България.
В неделя от 15.00 ч. се настанява проектът на българските диджеи Andrez & Double D – We Are Not Angels.
Младият талант DJ Alex, който спечели конкурса на Алфа радио за диджеи през 2009 също ще прави едночасово шоу – House Release, което ще се излъчва в събота от 13.00ч.
Любимците на денсманиаците у нас - Рос и Спасото разширяват периметъра си с още 60 минути и вече ще забавляват слушателите в рамките на 2 часа всеки понеделник от 20.00 до 22.00 ч.

 

Plan B by Deep Zone

Всяка неделя от 14.00 ч. до 15.00 ч. по Алфа радио имаш възможноста да слушаш един необикновен live проект озаглавен "План Б" (Plan B).

Главни действащи лица в него са небезизвестният DJ Dian Solo (по-познат като Дидо от DEEP ZONE) – топ продуцент и ремиксатор, култовият вокалист на Gravity Co – Явор (Yavor) и един от най-бързо прогресиращите продуцент-диджеи – Startrax. Plan B e новото по-добро ъндърграунд звучене изпълнено с енергични progressive, tech house и techno линии поднесено като завладяващи сетове от Dian Solo и Startrax, премесени с елегантни вокални сесии от страна на Yavor.

След всяко излъчване предаването ще бъде предоставяно за изтегляне от официалния сайт на DEEP ZONE (www.deepzoneproject.com) както и в интернет страницата на Алфа радио (www.alpharadio.bg).  

Хубаво e човек да има “План Б”.

 

Миксове от главната зала в клуб Pacha Ibiza - всяка неделя по Алфа!

Sarah MainАвстралийката Сара Мейн (Sarah Main) е резидент-диджей на популярния клуб Pacha в Ибиса от 9 години. Като такава, тя е била на един пулт с кажи-речи всички големи диджеи на света, включително с Давид Гета (David Guetta), Ерик Морило (Erick Morillo) и „шведските хаусмафиоти” Аксуел, Анджело и Ингросо (Axwell, Angello & Ingrosso). С последните трима – и преди да станат Swedish House Mafia. Появява се и в култовата лента It’s All Gone Pete Tong.

Сара не може без  Pioneer-оборудването си и без Ибиза, както споделя пред британския таблоид Sun, а сред най-важните неща в живота за нея са да бъдеш мил с майка си и да проверяваш винаги и другата страна на плочата.

Oт началото на сезон 2010 на веселия остров, заедно с Димитри Вегас, Лайк Майк и Джон Волтер (Dimitri Vegas, Like Mike & John Voltair), Сара продуцира и води седмично радио шоу – The Pacha Main Room, което от 10 октомври влиза в плейлистата на Алфа радио и в рамките на 2 часа ще представя музикална селекция и гост-микс от основната зала на клуб Pacha.

The Pacha Main Room със Sarah Main ще се излъчва по Алфа всяка неделя от 17 до 19 ч.

 

Ghost на Serge Devant – ексклузивно по Алфа радио!

serge devantНай-новият сингъл на американския диджей и продуцент от руски произход Serge Devant вече е част от плейлистата на партирадиото на България.
Парчето беше представено официално от артиста на Night Flight Party в Xtravaganzza, Варна миналия четвъртък.
Тогава Serge за втори път беше в морската столица по покана на Алфа радио и за втори път накара стотици да пеят и танцуват до изгрев слънце заедно с DJ Sultan.
Сетът на Serge Devant, който се прочу през лятото на 2009 с хитовете Addicted и Take Me With You, започна с все още неизлезлия официално на музикалния пазар Ghost, в който (също като в Addicted) вокалите са на живеещата в САЩ девочка Hadley.
В средата на юни тази година Serge и Hadley заснеха клип към парчето, като за целта изкараха една седмица във викторианско имение в Лас Вегас. Освен готически символи и облекла на персонажите, в клипа има още питон, двуметрови близнаци и реквизит от представленията на Lady Gaga. Официалната релийз дата за Ghost е 3 август 2010, а тракът влиза в плейлистата на Алфа с гриф exclusive и слушателите ще имат възможност да го наизустят и пеят цяло лято.

 


Страница 9 от 9