Начало Партита

July Morning 2011

Alpha Underground July Morning Party е събитие с 3 годишна история, организирано от Алфа радио и повлияно от българския хипарски празник July Morning (кръстен на едноименното парче на Uriah Heep и отбелязван на разсъмване на 1 юли през годините на социализма), но представляващо съвременна негова версия – музика и танци на брега на морето от привечер в последния ден на юни до късна сутрин в първия ден на юли.

Честването на първия изгрев през юли и в миналото, и в наши дни е символ на свободата, а традицията от последните 3 години повелява свободата да бъде празнувана със съвременна електронна денсмузика на плажа в курортен комплекс Албена.

За четвърта поредна година Албена е домакин на Alpha Underground July Morning Party и в нощта срещу 1 юли 2011 курортът ще събере на най-северния си плаж плеяда от български диджеи, с които празнуващите свободата и радостта ще се забавляват до след изгрев слънце. В партито, което по традиция ще се излъчва на живо на вълните на Алфа радио, ще се включат Steven & Jassen Petrov, Ross & Spassoto, Milen Yanev & x-To, Diass, Iusko, DJ Doncho и певицата Alex Raeva.

За първи път July Morning парти с електронна музика ще има и на варненския плаж – на територията на Rappongi beach, с подкрепата на Алфа радио ще се вихрят Tarkan & V-Sag, Balthazar & Jackrock, Lady B, 2 Guys In Da House, Alex и Versus.

И за двете събития входът е свободен.

 

Алфа Радио посреща Коледа и Нова година с партита на живо

Българското партирадио организира две танцови забави за своите фенове по празниците в края на 2010 година.
В първата нощ на Коледа – 25 декември, купонът ще се вихри във варненския клуб AJ (бул. Цар Освободител 164), където в ролята на музикални Дядо Коледа ще влязат любимите диджеи на народа Ross & Spassoto и техните приятели Evelin & Seven и DJ Alex.
Началото на танците е в 10 вечерта, а входът е свободен.
Навръх Нова година пък, 31 декември, ще има Alpha Underground Party в клуб Авангард (ул. Пирин, Варна). Диджеите за Новогодишната нощ са Borg, Doro, 2 Guys In Da House и Александър Шейтанов, а присъстващите ще се наслаждават и на лайв-изпълнението на George Love, който свири на пиано и пее.
Домакините са приготвили апетитно меню с изненади, а диджеите обещават танци до зори.
Резервации за Alpha Underground New Year’s Eve парти се приемат на телефон 089 91 93 693.

 

Два дни танци с Алфа радио в края на юни и началото на юли

AUJulyMorningВ навечерието на 1 юли партирадиото на България за трета поредна година ще събере на плажа денсманиаците от цялата страна за посрещане на първия юлски изгрев.
Alpha Underground July Morning Party с 13 диджея ще започне в 19.00 ч. на 30 юни и ще продължи до късната сутрин на следващия ден. Мястото на събитието също е неизменно – за трета поредна година домакин ще е Фестивалният плаж в курорта Албена и Nomad Beach Bar, разположен там.
July Morning партито на Алфа радио следва старата хипарска традиция първият изгрев на месец юли да се посреща на брега на морето – празник на свободата с име, взаимствано от едноименната песен на Juriah Heep и представлява негова съвременна версия – с много диджеи, цяла нощ музика и танци в пясъка и вход свободен. Освен това, също по традиция – цялото парти се излъчва директно от плажа на всички честоти на Алфа радио в страната.
За тазгодишното издание на Alpha Underground July Morning партито пристига американецът Bryan Cox. Създател и собственик на известните house & techno лейбъли Cryx & Weapon Records, Bryan Cox е известен с уникалното умение да съчетава техно и хаус по завладяващ начин. Споделял е пулт с някои от най-големите техно и хаус диджеи, включително Marco Bailey, Ben Sims, Joey Beltram, Crookers и Tommie Sunshine.
Останалите имена в списъка са любимите диджеи на Алфа радио – Tony, Versus, Ross & Spassoto, Ally и Diass и партньорите на партистанцията от Renesanz – Balthazar & JackRock, Milen Yanev, Plexible, диджей дамата Impresslava, както и N:Mode, който живее и работи във Великобритания.
На 1 юли вечерта пък Versus, Ross & Spassoto, Evelin и Kiko ще сътворят гръмовно Alpha Underground Party в клуб Xtravaganzza във Варна.  Отново с вход свободен, партито ще предложи достойно продължение на July Morning събитието, а за тези които не успеят да присъстват на първото – чудесна възможност да наваксат с музиката и танците.